Από το Blogger.

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ο νέος Γενικός Αρχηγός του Ολυμπιακού, Τάσος Μητρόπουλος, πήγε στην απογευματινή (19:00) προπόνηση της ομάδας στο Ρέντη,

Μητρόπουλος: "Θέλω πειθαρχία"

Μητρόπουλος: 
"Θέλω πειθαρχία" 
Ο νέος Γενικός Αρχηγός του Ολυμπιακού, Τάσος Μητρόπουλος, πήγε στην απογευματινή (19:00) προπόνηση της ομάδας στο Ρέντη και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Ο "Ράμπο" ζήτησε πειθαρχία και τόνισε πως ήρθε για να βοηθήσει.

O Tάσος Μητρόπουλος ανέλαβε αμέσως δράση στα νέα του καθήκοντα και θέλησε να δώσει το "παρών" στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας του Ολυμπιακού, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Ο Ο 53άχρονος (23/8/1957) Γενικός Αρχηγός των ερυθρολεύκων γνώρισε από κοντά τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στη συνέχεια τους μίλησε και τους ξεκαθάρισε πως ζητούμενο του είναι η απόλυτη πειθαρχία στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια, κάτι που έλειψε από την ομάδα την περσινή σεζόν. Οι δηλώσεις του "Ράμπο" προς τους παίκτες:

"Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό και αυτός είναι στόχος όλων στην ομάδα. Όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο. Αυτό που θέλω είναι πειθαρχία, να υπάρχει τάξη στην ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στις προπονήσεις, να κάνουμε καλή προετοιμασία ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα όταν πρέπει".
Η δυναμική προσωπικότητα του Tάσου Μητρόπουλου, επέστρεψε στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια, ύστερα από εφτά χρόνια απουσίας του από το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς στο παρελθόν, ήταν μέλος του προπονητικού επιτελείου (πάλι στο πόστο του γενικού αρχηγού), στην πρώτη θητεία του Τάκη Λεμονή στην τεχνική ηγεσία της πειραϊκής ομάδας (2000-2003), αλλά και επί εποχής Αλμπέρτο Μπιγκόν (1999-2000)

Πηγή: resplanet.    


 

Blogger news

Aitoloakarnania Blogs

Blog Archive