Από το Blogger.

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Το μεγαλείο του Ολυμπιακού, την επομένη του πράσινου ''πολέμου''


Η μεταβίβαση των μετοχών του Ολυμπιακού από τον Σωκράτη Κόκκαλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη μέσα σε συγκινητικό κλίμα, με φόντο την ιστορία του συλλόγου, έχει τον πρώτο λόγο στον ''κόκκινο'' Τύπο...

σήμερα (Τετάρτη, 7/7). Μάλιστα, η εφημερίδα ''Φως των Σπορ'' συγκρίνει τη διοικητική κατάσταση των ''ερυθρολεύκων'' με αυτή του Παναθηναϊκού, όπου μια μέρα νωρίτερα είχε ξεσπάσει… δημόσιος πόλεμος.

Συγκεκριμένα, η σχετική στήλη αναφέρει ότι η χθεσινή μέρα είναι ορόσημο για κάθε φίλο του Ολυμπιακού. Τα συναισθήματα που αισθάνονταν όλοι κατά την αποχώρηση του πιο επιτυχημένου προέδρου στην ιστορία του συλλόγου και, δη, ο ενωτικός τρόπος με τον οποίο έγινε η μεταβίβαση των μετοχών, ήταν εντελώς αντίθετα με τα όσα είχε δει η ποδοσφαιρική κοινή γνώμη ακριβώς μια μέρα νωρίτερα, στον αιώνιο αντίπαλο. Φυσικά, δεν έλειψαν και τα καρφιά προς τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη από τον απερχόμενο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ωστόσο το σημαντικότερο όλων ήταν ότι οι κ.κ.Κόκκαλης και Μαρινάκης εμφανίστηκαν ενωμένοι για έναν πιο ισχυρό Ολυμπιακό.

Δημοσιεύητηκε: troktiko από balla
 

Blogger news

Aitoloakarnania Blogs

Blog Archive