Από το Blogger.

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ;












ΤΡΟΠΟΙ ΔΡΑΣΗΣ
Πώς να δράσουμε ; Ιδού ένα συχνό ( και αναπάντητο ) ερώτημα που ταλανίζει τον Ελληνοπρεπή χώρο .
Πολλοί λένε οτι μόνο η βίαιη εξέγερση και οι αγχόνες θα μας ....

λυτρώσουν απο τον εσμό των πουλημένων πολιτικών .
Άλλοι προτείνουν τον "νομικό ακτιβισμό" , δηλαδή να τους κάνουμε μηνύσεις και να τους καθαιρέσουμε με δικαστικά μέσα .
Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσω οτι , αν και συμπαθώ την πρώτη οδό , δεν έχω σκοπό να αποθαρρύνω κανέναν απο τη δράση . Όποιος θέλει να είναι νομικός ακτιβιστής να προχωρήσει . Μόνο όποιος κάθεται ακίνητος στον καναπέ του πράτ τει κακώς . Όποιος απομακρύνεται απο τον καναπέ και την τηλεόραση και δρά ( με όποιον τρόπο ) πράτ τει ορθώς .
Υπάρχει όμως κάποιο λογικό εργαλείο που να μας πεί ποιός δρόμος οδηγεί σε αυτό που θέλουμε ;
Ας επιχειρήσουμε μια διερεύνηση .
Ας υποθέσουμε οτι 10 εκατομμύρια Έλληνες είναι αύριο στις πλατείες εξαγριωμένοι και οπλισμένοι με καραμπίνες , στυλιάρια , μαχαίρια κλπ . Θα πέσει το καθεστώς ; Φυσικά .
Ας υποθέσουμε οτι 10 εκατομμύρια Έλληνες αποκηρύτ τουν τις βίαιες λύσεις και στρέφονται στον νομικό ακτιβισμό . Καταθέτουν 10 εκατομμύρια μηνύσεις . Τί θα κάνουν οι δικαστές ; Θα κηρύξουν την κυβέρνηση παράνομη και θα δώσουν εντολή στην αστυνομία να συλλάβει τους πολιτικούς . Θα το κάνουν αυτό διότι αισθάνονται οτι ο λαός θα τους στηρίξει . Αν αρνηθούν κάποιοι αξιωματικοί της Αστυνομίας να κάνουν συλλήψεις , θα βγεί ο λαός και θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του !
Ωπ ! Εδώ κάναμε ένα λογικό λάθος . Είπαμε οτι ο λαός ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ !
Επομένως ξεχάστε την βία . Ο λαός δεν πρόκειται να βγεί στους δρόμους με τα στυλιάρια . Αυτό το γνωρίζουν οι δικαστές και οι πολιτικοί .
Κάποιος δικαστής λοιπόν εκδίδει απόφαση για σύλληψη του πρωθυπουργού . Το βράδυ στέλνουν οι πολιτικοί έναν εκτελεστή της ρώσικης μαφίας και δολοφονεί τον δικαστή . Την άλλη μέρα βάζουν στη θέση του ένα πουλημένο δικαστή που ακυρώνει την προηγούμενη απόφαση και ελευθερώνει τον Jeffry .
Ο λαός ( πιστός στην αρχή της ΜΗ ΒΙΑΣ ) κάθεται ήσυχος στο σπίτι του .
Τις επόμενες ημέρες ο εκτελεστής δολοφονεί όλους τους δικαστές που πιθανόν να είναι τίμιοι .
Υπάρχει πιθανότητα να πέσει το καθεστώς ;
Καμμία απολύτως !
Βλέπουμε λοιπόν οτι οι δικαστικοί αγώνες είναι αποτελεσματικοί μόνο αν στο βάθος υπάρχει το ενδεχόμενο λαϊκής βίας , λαϊκού ξεσηκωμού . Μα αν είναι έτσι γιατί δεν ξεσηκωνόμαστε απο την πρώτη μέρα να τελειώνει η υπόθεση ; Γιατί να περάσουμε μέσα απο δικαστικούς αγώνες ;
Κάποιοι λένε οτι οι πολιτικοί θα αναγκασθούν να φύγουν κάτω απο το βάρος της διεθνούς κατακραυγής . Οτι δηλαδή όλοι οι διπλωμάτες και οι ξένοι Πρόεδροι και Πρωθυπουργοί θα τους λένε "Τί κάνετε εκεί , τα δικαστήρια όλα σας έβγαλαν ενόχους και εσείς τολμάτε και κάθεστε ακόμη στις καρέκλες σας ;" . ΘΑ ΝΤΡΑΠΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ !
Ας το δούμε και αυτό . Αυτοί που διοικούν την Ελλάδα ξέρουμε οτι ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ απο κάποιους με μια συγκεκριμένη αποστολή ( να την καταστρέψουν ) . Ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα για να πάρουν την εξουσία και ΕΒΑΛΑΝ ( οι πολιτικοί ) ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ !
Δεν μπορούν δηλαδή , μια ωραία πρωϊα , να πάνε στα αφεντικά τους και να πούνε "Συγγνώμη μας διώξαν τα ελληνικά δικαστήρια !"

Τα αφεντικά τους θα απαντήσουν "Σας δώσαμε ποταμούς χρημάτων , σας δώσαμε πουλημένους δημοσιογράφους να σας λιβανίζουν , σας δώσαμε εκτελεστές για να σκοτώνετε όποιον στέκεται εμπόδιο και μου ήρθατε να μου πείτε οτι σας έδιωξαν 10 τίμιοι δικαστές ; "
Πείτε μου συνέλληνες , δεν σας φαίνεται αστεία η υπόθεση οτι 10 τίμιοι δικαστές θα ανατρέψουν σχέδια που κατέστρωσαν βαθύπλουτοι και αδίστακτοι σχεδιαστές ;
Πείτε μου συνέλληνες , αν ΕΣΕΙΣ ήσασταν ο βαθύπλουτος και αδίστακτος σχεδιαστής τί θα κάνατε αυτούς τους ανίκανους πολιτικούς που απέτυχαν στην αποστολή ( που τόσο ακριβά πληρώσατε ) ; Δεν θα τους δίνατε για τροφή στα σκυλιά σας ;
Είναι δυνατόν αυτοί οι πολιτικοί ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ και να φύγουν οταν η αποτυχία θα πληρωθεί με την ζωή τους ;
Είναι δυνατόν να βρεθεί ξένος Πρόεδρος και Πρωθυπουργός ( που υπακούει στους ΙΔΙΟΥΣ βαθύπλουτους και αδίστακτους σχεδιαστές ) που θα πεί στους δικούς μας πολιτικούς "Ντροπή σας ! Μαζέψτε τα και φύγετε απο την Ελλάδα !" .

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ;
Αντιθέτως , να αναμένετε οτι όσο εμείς τους φτύνουμε όλοι οι ξένοι θα τους επαινούν !
Έχει ειπωθεί οτι η βία είναι η μαμμή της Ιστορίας . Λογικό μου φαίνεται . Κανείς δεν αφήνει την εξουσία στην θέα ενός χαρτιού με σφραγίδα . Μόνο η ΒΙΑ μπορεί να τον αναγκάσει να φύγει .
Είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσω ακόμη πως όταν λέω ΒΙΑΙΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ εννοώ το "μπάμ και κάτω" . Δηλαδή εισβάλλει ο λαός σε Βουλή και κατοικίες πολιτικών και μέσα σε μια ώρα όλοι αυτοί κρέμονται απο τα δένδρα . Σε καμμιά περίπτωση δεν εννοώ το να κατέβουμε στο Σύνταγμα με μαύρες σημαίες και να σπάσουμε τα μαγαζάκια ων μικρεμπόρων . Αυτό απλώς θα έδινε πρόφαση στους πολιτικούς να εγκαταστήσουν δικτατορία .
Οι φουκαράδες οι κουκουλοφόροι προφανώς δεν έχουν τις διευθύνσεις των κατοικιών των βουλευτών ( ! ) και για αυτό ξεσπούν στα μαγαζάκια . Ας τους τις δώσει κάποιος βρέ παιδιά !
Λοιπόν , συνέλληνες που πιστεύετε στον νομικό ακτιβισμό , σας λέω ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ . Υποβάλετε μηνύσεις . Είναι καλός αυτός ο τρόπος αγώνα επειδή μεγαλώνει την οργή του λαού και τον προετοιμάζει για την ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ !

pitago99@gmail.com
Αρχική σελίδα : http://sites.google.com/site/pitago99/pitago
Το κείμενο αυτό βρίσκεται και στην http://sites.google.com/site/pitago99/tropoidr

Θα ήταν χρήσιμο να εκφράσετε την γνώμη σας ( υπέρ της βίας ή υπέρ του νομικού ακτιβισμού ) για να για να έχουμε μια εικόνα του τί σκέπτεται ο Ελληνοπρεπής χώρος .
( τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης θα δημοσιευθούν στην προαναφερθείσα σελίδα ).



Αναρτήθηκε από: ksipnistere
 

Blogger news

Aitoloakarnania Blogs

Blog Archive